Over

Mental Gym is in handen van Marcia Dominicus; Een gedreven psychologe die zich heeft gespecialiseerd in zowel Klinische als Sport- en Prestatie psychologie.

Als sportpsycholoog combineert Marcia haar passie voor sport met haar wetenschappelijke achtergrond. Zij heeft tal van sporten fanatiek uitgeoefend, zoals turnen, schaatsen, zwemmen, dansen en paardrijden. Van jongs af aan is die laatste favoriet, waarbij haar hart ligt bij de eventing. Daarin is zij actief geweest op internationaal CCI2* niveau.

In de psychologie heeft Marcia uiteenlopende ervaring. Zo heeft ze als onderzoeker gewerkt bij de universiteit, waar ze zowel kwalitatief als kwantitatief onderzoek verrichtte. Ook heeft ze bij verschillende instellingen gewerkt als basispsycholoog in de GGZ, waarbij zij is opgeleid in werken volgens protocollen, in cognitieve gedragstherapie en EMDR. Tijdens haar stage bij een revalidatiecentrum en in het werken als POH-GGZ bij een huisartsenpraktijk heeft zij meer geleerd over de verbinding tussen lichaam en geest. Tot slot heeft ze geruime ervaring in het werken als prestatiepsycholoog in het bedrijfsleven, waarbij ze retraites leidde en managers en ondernemers 1op1 coachte in hun persoonlijke ontwikkeling.

IMG_0963

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s